::DRŽAVNA PRVENSTVA 2019::

Državno prvenstvo u radu pasa goniča na divlju svinju u gateru

Državno prvenstvo u radu pasa jamara na divlju svinju u gateru

Hrvatski kinološki savez i Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasa HKS-a, u suradnji s Kinološkom udrugom „Slunj “  organizira Državno prvenstvo u radu pasa goniča na divlju svinju u gateru i Državno prvenstvo u radu pasa jamara na divlju svinju u gateru koje će se dana 29. rujna 2019. godine (nedjelja ) održati u Slunju.

Shodno navedenom datumu održavanja natjecatelji na državnim prvenstvima moraju se samostalno prijaviti najkasnije do 15. rujna 2019. godine.

Uvjet za prijavu natjecatelja na Državnim prvenstvima je položen ispit u radu na divlju svinju u gateru s  I nagradnim razredom.

Prijavnina za  natjecanje iznosi 100,00 kn po prijavljenom psu.

DRŽAVNO PRVENSTVO U RADU PASA GONIČA

DRŽAVNO PRVENSTVO U RADU PASA PTIČARA

KINOLOŠKO – LOVNOM KUPU SVETI HUBERT
„MEMORIJAL MARKO MEDAR”

Hrvatski kinološki savez i Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasa HKS-a, u suradnji s Kinološkim društvom „Baranja “  organizira Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i Kinološko-lovni kup, koje će se dana 12. i 13. listopada 2019. godine održati u Luču.

Jednako tako u suradnji sa Kinološkom udrugom „Posavac“  organizira se Državno prvenstvo u radu pasa goniča koje će se održati dana 12. listopada u okolici Slavonskog broda.

Dana 12. listopada ( subota ) predviđeno je održavanje Državnog prvenstva u radu pasa goniča i  Državno prvenstvo u radu pasa ptičara dok je Državno prvesntvo u kinološko lovnom kupu predviđeno za dan 13. listopada 2019 ( nedjelja ).  Za sudjelovanje na državnim prvenstvima nije potrebno prisustvovati županijskim prvenstvima.

Shodno navedenom datumu održavanja natjecatelji u radu pasa goniča to jest ptičara, odnosno Kinološko – lovnog kupa moraju se samostalno prijaviti najkasnije do 3. listopada 2019. godine.

Uvjet za prijavu natjecatelja na Državnom prvenstvu u radu pasa goniča je položen  ispit prirođenih osobina za goniče.

Broj pasa koji se prijavljuje nije ograničen.

Uvjet za prijavljivanje natjecatelja na Državnom prvenstvo u radu pasa ptičara je da posjeduju položen ispit rada onog tipa po kojem se održava državno prvenstvo.

Broj pasa koji se prijavljuje nije ograničen.

Uvjet za prijavljivanje natjecatelja na Državnom prvenstvu u lovno – kinološkom kupu je je položen  ispit prirođenih osobina za ptičare.

Prijavljuje se jedan vodič s jednim psom.

Prijavnina za sva natjecanja iznosi 100,00 kn po prijavljenom psu.