Skip to content

RUGVICA – OPĆE INFO

OPĆE INFORMACIJE

Hrvatski kinološki savez i Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasa HKS-a, u suradnji s Kinološkim društvom „Dugo Selo“  organizira Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i Kinološko-lovni kup Sveti Hubert , koji će se dana 13. i 14.studenog 2021. godine održati u Dugom Selu.

Dana 13. studenog  (subota) predviđeno je održavanje Državnog prvenstva u kinološko lovnom kupu Sveti Hubert dok je Državno prvenstvo u radu pasa ptičara predviđeno za dan 14. studeni 2021. (nedjelja).  Za sudjelovanje na državnim prvenstvima nije potrebno prisustvovati županijskim prvenstvima.

Shodno navedenom datumu održavanja natjecatelji u radu pasa ptičara odnosno Kinološko – lovnom kupu moraju se samostalno prijaviti najkasnije do 03. studenog 2021. godine.

Uvjet za prijavljivanje natjecatelja na Državnom prvenstvo u radu pasa ptičara je da posjeduju položen ispit rada onog tipa po kojem se održava državno prvenstvo.

Broj pasa koji se prijavljuje nije ograničen.

Uvjet za prijavljivanje natjecatelja na Državnom prvenstvu u kinološko – lovnom kupu Sveti Hubert je položen  ispit prirođenih osobina za ptičare.

Prijavljuje se jedan vodič s jednim psom.

Prijavnina za sva natjecanja iznosi 100,00 kn po prijavljenom psu.

Državno prvenstvo u radu pasa ptičara održava se po «Pravilniku svjetskog prvenstva u radu pasa ptičara», a Državno prvenstvo za Kup Sv.Hubert po «Pravilniku kinološko lovačkog kupa Sveti Hubert» sa psima ptičarima i španijelima».

Widgets

Scroll to top